Magazin

Pjevačica – Nakon vijesti da je trudna: Otkrivena šokantna istina o Zorici Marković!

Napisao admin

Vjerovatnoća da je Zorica Marković trudna, smatraju neki, jednaka je mogućnosti da će se baš ovog časa dogoditi smak svijeta. S tim se slažu i pojedine njene kolege, koje su ubijeđene da je sve izmislila zarad reklame.


Vijest da je pjevačica ostala u drugom stanju u 56. godini i da čeka blizance iznenadila je mnoge, ali neki koji je dobro poznaju tvrde da je ta priča plod njene mašte. I dok pjevačica jadikuje da se osjeća loše zbog drugog stanja i da ima mučnine, pojedine kolege se smiju. Među njima je i Tomislav Jovanović, poznatiji kao Toma Panters, sa kojim je zaratila još u rijalitiju u kojem su zajedno učestvovali prije nekoliko godina. Njega je informacija da će Markovićeva postati majka zabavila.

Nema šanse da je Zorica trudna, ma kakvi blizanci. Laže. Samo hoće da bude u novinama, to je njen marketing. Kako može u tim godinama da bude u drugom stanju? Što se mene tiče, može da bude i u trećem stanju, uopšte me ne zanima kao ličnost – rekao je Jovanović.

S druge strane, njena ljuta suparnica iz rijalitija Jelena Golubović ostala je bez teksta kada je čula za pjevačicinu trudnoću. Kontroverzna rediteljka takođe smatra da je Markovićeva izmislila da čeka bebe.

Zorica nije trudna. I tu priču je izmislila da bi dobila reklamu – kaže Jelena i ironično dodaje:

Ako se ispostavi da ja griješim, želim njoj i Velji Miranoviću Končiti sreće sa blizancima. Zorica će se snaći kao majka i ne vjerujem da će napraviti istu grešku kao sa sinom Dejanom, kog je ostavila. Ne znam samo kako će Končita objasniti ženi, sa kojom živi u vanbračnoj zajednici. Plašim se da ne pobaci uskoro zbog njegove žene – rekla je Golubovićeva.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara