Magazin

Novopazarski pjevač – POTRESNA ISPOVIJEST SEMIRA DŽANKOVIĆA: Farmu je napustio zbog smrti oca!

Napisao admin

Novopazarski pjevač Semir Džanković morao je da napusti rijaliti Farma zbog smrti očevog brata za kog je, kako je otkrio medijima, bio veoma vezan i smatrao ga je drugim ocem.


“Moja porodica ima divne odnose sa bliskom familijom. Mi smo živjeli maltene kao jedna porodica, stric je živio u kući preko puta moje i bio mi je kao drugi otac“, ispričao je Semir za medije.

 

On je dodao da je njegov rođak pao u komu deset dana pred njegov ulazak u Farmu.

 

“Probudio se iz kome tri dana pred smrt, bio je bolje, pričao je sa svima, a onda nas je odjednom napustio. Krivo mi je što sam ušao u rijaliti dok je njemu bilo loše, ali su me moji umirivali i rekli mi da će sigurno biti bolje. Sad sam ostao bez drugog oca“, kaže mladi pjevač.

 

U nastavku potresne ispovesti on je ispričao da je tražio od roditelja da mu pošalju pismo čim stricu bude bolje, ali se to, na žalost, nije dogodilo.

 

“Osjetio sam da nešto nije u redu. Žao mi je što nisam bio uz njega u posljednjim trenucima, što je otišao tako iznenada“, rekao je Semir i dodao da mu je trenutno veoma loše, ali da je porodica uz njega i da su mu rekli da nastavi takmičenje u Farmi, pa će se, pretpostavlja, vratiti u rijaliti pošto mu je produkcija ostavila tu mogućnost.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara