Magazin

Kamera sve zabilježila – Karleuša plesala u haljini sa izrezom koji dosta otkriva, a Šaban nije mogao izdržati pa je uradio OVO!

Napisao admin

I ove subote je uz Zvezde Granda i OBN TV bilo veselo. Dejan Čavić Čavke (26) iz Velike Grede kod Vršca predstavio se pjesmom “Anđeo čuvar“ Saše Matića za koju je dobio svih šest “da“. Na prve taktove numere “Baj pas“ Ace Lukasa uspio je da podigne Jelenu Karleušu koja je sve vrijeme đuskala.


“Mučio si se u prvoj pjesmi, ali si uspio da dočaraš emociju. Druga pjesma je odlična za podizanje atmosfere i ti si u tome uspio“, rekla je Čavketu Jelena.

 

Jelena je sinoć odabrala provokativnu haljinu sa dubokim šlicem, pa su se svi pitali kako je bilo Šabanu dok je igrala pored njega.

 

“Ja sam se samo jednom okrenuo i počeo da se tresem i nisam mogao više da gledam“, našalio se Šaban. Lukas se nadovezao i rekao da bi Šabanov komentar na to bio: “Jelena ti si ovo odigrala maestralno“. Pogledajte kako je izgledao nastup i kako se šalio žiri na svoj račun, a na 2:35 minuti snimka možemo vidjeti kako je Šaban mjerkao Karleušu, te da ga je ona “provalila“.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara