Magazin

Najprljavija tajna Farme 6 – Dok je spavala sa Semirom, Gabrijela se istovremeno družila sa njegovom ženom!

Napisao admin

O najvećoj ljubavnoj aferi u „Farmi“ koja je zapravo kulminacija veze iz muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“ još ne prestaje da se priča jer je riječ o vanbračnoj aferi dvoje mladih pjevača.


Semir Džanković, pjevač iz Novog Pazara oženjen Sanelom s kojom ima dvoje djece, i Gabrijela Pejčev iz Sofije bili su ljubavnici tokom trajanja „Pinkovih zvezda“, a za njihovu vezu saznalo se kad je Gabi ušla u Farmu, a nedavno je ušao i Semir i nastala je prava sapunica.

 

Prvo je Semir pričao da uopšte nije bio s Gabi, a ona je izjavila da ne poznaje njegovu ženu Sanelu Džanković. Međutim, ako koza laže, rog, odnosno Instagram, ne laže. Gabi i Sanela su se i te kako poznavale. Imaju zajedničke fotografije, a Semirova supruga je pružala punu podršku koleginici svoga muža i pozivala fanove da glasaju za nju. Takođe, nije štedjela ni komplimente za zgodnu Bugarku. Tako je ispod jedne fotografije na kojoj Gabrijela pozira sa sestrićem Semirova žena prokomentarisala:

 

 – Gabi, mnogo si nam zgodna!

 

 Pejčeva joj je odgovorila:

 

-Hvala ti, Sanelka, od srca!

 

 Koliko je Sanela Džanković bila naivna kad je ovo prijateljstvo u pitanju, govori i komentar ispod zajedničke fotografije njenog muža i Gabrijele:

 

 – Nije što je naš, nije što je naša, ali su stvarno najbolji!

 

 Ovo dovoljno govori o tome kakvu je prljavu igru igrala Gabrijela Pejčev: uvukla se porodici pod kožu. Vijest o prevari duboko je potresla njegovu suprugu, kaže za Stars njena prijateljica:

 

 – Ona je to jedva izdržala. Bila je veoma tužna, malo je falilo da padne u tešku depresiju jer je osoba koja vjeruje ljudima i istinski je gotivila Gabrijelu. Nijednog trenutka nije pomislila da joj ova radi iza leđa. Baš je bio haos tih dana kad je priča došla u novine. Ali polako se oluja smirila – kaže drugarica Semirove supruge koja je željela da ostane anonimna.

 

 Sanela Džanković nije željela da komentariše drugarstvo s Pejčevom, samo je kratko rekla:

 

 – Svi polako počinju da shvataju kakav je čovjek Gabrijela i šta je u stanju da uradi zbog karijere, a vrijeme će tek pokazati šta je prava istina.

senzacija.ba

Komentari

komentara