Magazin

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA – Poznati glumac skočio s mosta, policija ga sedam sati molila da to ne radi!

Napisao admin

Model i televizijski glumac Sam Sarpong umro je u ponedjeljak u bolnici u Pasadeni od posljedica skoka sa mosta u Južnoj Kaliforniji, prenosi AP. Iz kancelarije mrtvozornika u Los Anđelesu kažu da je slučaj pod istragom kao moguće samoubistvo, ali zvanični uzrok smrti biće poznat tek poslije toksikoloških rezultata. Policija iz Pasadene je saopštila da je Sarpong skočio sa mosta poslije sedam sati razgovora i navođenja da siđe.


Sarpong (40) je imao manje uloge u filmovima i serijama kao što su “Bones“ i “Boston Public“, a kao model je radio za Tomija Hilfingera i druge modne brendove.

 

Prijatelji i kolege ostali su u šoku nakon Sarpongove smrti, a poruke saučešća ostavili su na društvenim mrežama.

 

– Oduvijek je bio skroman, vedrog duha i uvijek raspoložen za druženje i zabavu. Ne mogu da vjerujem da ga više nema – napisao je NIk Kenon, poznati reper i bivši suprug Maraje Keri. On je na svoj Instagram profil postavio fotografiju sa Sarpongom.

 

Sarpong je kao mladić važio za košarkašku zvijezdu u usponu, ali se vremenom okrenuo modelingu i glumi, gdje je takođe zabilježio zapaženu karijeru. Sestra mu je poznata britanska voditeljka Džun Sarpong.

blic

Komentari

komentara