Magazin

STRAŠNO ŠTA JOJ JE RADIO – Jelena Golubović u Parovima raskrinkala Čupu Kalača!

Napisao admin

Jelena Golubović osula paljbu po Čupi Kalaču i u “Parovima” otkrila da ju je on tukao i maltretirao dok su bili u emotivnoj vezi. Da podsjetimo, pjevač i kamiondžija je ušao u rijaliti koji možemo pratiti u programu OBN TV u kome učestvuje i rediteljka, koja je odmah pobijesnila kada ga je ugledala.


 Čupo me je tukao i golu izbacio iz hotelske sobe u Sarajevu. Često me je bacao na pod i udarao. Bio je agresivan kad nema alkohola. Dok je bio trijezan, psovao mi je majku i vrijeđao me – rekla je Jelena, a prenosi “Informer”, i nastavlja:

 

– Put u Tursku mi je presjeo! Kad smo išli na putovanje, u avionu sa nama je bio i moj bivši momak s kojim nisam skroz raščistila odnose. Čupo me je pred svim putnicima na letu pljunuo – navela je rediteljka, i dodaje:

 

– Dok smo bili u Švedskoj, pred svojim kumom me je bacio na pod i šutirao. Nisam htjela da ga prijavim policiji jer je tamo zakon baš rigorozan. Čupo me je tukao, a ja sam slikala modrice i svima govorila da me je lemala Vesna Vukelić Vendi – zaključila je Golubovićeva.

telegraf.rs

Komentari

komentara