Magazin

DEFINITIVAN KRAJ – Evo šta je Kristijanu Goluboviću poručila njegova supruga Ivana!

Napisao admin

Kristijan Golubović je izjavio da vjeruje da će zbog rijalitija i svog ponašanja ostati bez supruge Ivane. Naime, on je imao odnos sa Stanijom i balerinom, zbog čega je njegova supruga riješila da ga ostavi. Farmer je nedavno od supruge dobio pismo, koje je izazvalo njegove suze, a u razgovoru sa Majom Nikolić je priznao da ne vjeruje da će mu žena preći preko “akcija“ koje je imao sa farmerkama.


Iako je Ivana Golubović izjavila kako će ostati uz svog heroja, odluka o njihovom razlazu je pala i prije Kristijanovog učešća u rijalitiju. Naime, Ivana je Goluboviću pravila ljubomorne scene, kada je kroz prozor bacila televizor i laptop.

 

Goluboić je tada ženi “progledao“ kroz prste i dao joj vremena da se smiri dok je on u rijalitiju. Zaprijetio joj je razvodom, jer ne želi da trpi njene napade ljubomore, kao i da mu brani da se viđa sa majkom, kumovima i prijateljima.

 

Ivana je svakako poludjela zbog muževljevog ponašanja na imanju, a putem produkcije mu je poručila da više nema ženu, kao i da sada može da ima odnose sa kim god hoće, prenosi Skandal.

cure.ba

Komentari

komentara