Magazin

Farma 6 – Poljubili se Stanija i Kristijan: Žena će me ostaviti zauvijek!

Napisao admin

Nakon što je Kristijan izjavio da bi više volio da ima se*s s balerinom nego sa Stanijom, pjevačica Maja Nikolić probudila mu je savjest pitanjem da li razmišlja kako se u tom trenutku osjeća njegova supruga Ivana.


Pokušao sam prije ulaska da joj objasnim da je ovo šou program, ali znam sigurno da joj, uprkos tome, smeta moje ponašanje. Nadam se da me razumije – pravdao se Kristijan, na šta mu je Maja odbrusila.

 

– Ako ti oprosti ovako ponašanje, ona je potpuna budala. Koja žena bi ti ovo oprostila – pitala je pjevačica još više provocirajući Kristijana, koji sve vrijeme o supruzi priča kao o svetici i ženi koja ga je osvojila svojom nevinošću.

 

– Ako neće da mi pređe preko ovoga, onda me je zauvijek ostavila. Ona je takva žena – ili dža ili bu. Nema kod nje sredine – opušteno je konstatovao Golubović kao da ga ta činjenica nije ni najmanje uznemirila iako je samo sedam dana prije toga htio fizički da se obračuna s Tijanom Đuričić kada je rekla da je gledala po**ić njegove supruge.

 

– Ona je moja crkva u kojoj se molim i moja ikona. Nju niko ne smije da dira – govorio je tada Golubović.

 

S druge strane, njegova supruga Ivana riješena je da se obračuna s njim kada izađe. Ona je priznala da je jako povrijeđena i rekla da će se, ukoliko vidi da ju je prevario, razvesti istog momenta iako ga voli do bola. Ona je rekla i da mu nikada neće zabraniti da viđa kćerku Veru, ali da mu neće dopustiti da je ponižava muvanjem sa ženama niskog morala.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara