Magazin

MRAČNA TAJNA SEVERININOG SVEKRA – Otac Igora Kojića već 18 godina ne želi to priznati, iako i sud u Strasbourgu tvrdi suprotno…

Napisao admin

Dragan Kojić razveo se od supruge Olje nakon 20-ak godina braka prije dvije godine, ali i dalje žive skupa


Dragan Kojić (54) imao je kratku aferu sa srpskom spisateljicom Ljiljanom Jevremović (43) , a ona je devet mjeseci kasnije rodila danas 18-godišnju kćer Inu.

Severinin svekar godinama je dokazivao da dijete nije njegovo, iako nije poricao da je s dotičnom imao seksualni odnos. Nakon svega sud u Strasbourgu ipak je donio presudu da je srpski pjevač otac, a on djevojci redovito plaća alimentaciju.

– Bila je to moja teška greška, a takva škola se skupo plaća. Prijatelji su se šalili na moj račun i govorili da takvu ženu ne bi ni preko sedam jorgana… Isto tako mislim, ali desilo se. Niko nije savršen. Ipak, pravim švalerima se tako nešto ne može desiti. Isto tako, normalna i pametna žena tako nešto ne bi ni napravila, pa se sve može podvesti pod izreku ‘Čega se pametan stidi, time se budala ponosi'… Sve je bilo planirano i iscenirano, ali naravno ne mojom voljom. Jednostavno, bila je to zona sumraka, rekao je Keba prije četiri godine srpskom Storyju.

Otac Igora Kojića rekao je da je Ina zakonski njegova, ali ‘intimno mu sve govori da nije tako’. On tvrdi da je Ljiljana Jevremović slala njegovoj obitelji prijeteće poruke, a da je njegovom sinu Igoru i kćeri Nataši slala telegrame.

– Kada bi to normalan čovjek čuo i pročitao, sve bi mu bilo jasno. Namjera joj je bila da mi uništi obitelj i karijeru, rekao je Keba, kojemu je supruga Olja preljub oprostila.

No, par se ipak razveo 2013. no nikad se nisu raselili i žive kao i prije. Kojić je suprugino ime lani tetovirao na ruku., a nedavno je izjavio da se planiraju ponovno oženiti.

– Prolazili smo i kroz teže momente i opstali, hvala Bogu. Ne postoji neoprostiv grijeh, već neokajan, slažu se supružnici.

Kojićeva bivša ljubavnica nakon svega ne odustaje od sudskih progona pa je ove godine tražila povećanje mjesečne alimentacije.

– Odlično poznajem put do pravde u Strasbourgu. Zato ću njime krenuti ponovo, kako bih izjednačila standard moje kćerke Ine sa standardom Kebine bračne djece. Jednostavno, moja je dužnost da štitim prava svog djeteta. Ja sam jedina osoba u Europi koja je spor na sudu u Strasbourgu dobila sama, bez pomoći odvjetnika, pohvalila se gospođa Jevremović tabloidu “Alo“.

cure.ba

Komentari

komentara