Magazin

Djeca su bila presretna – Karleuša organizovala rođendansku proslavu za Atinu i Niku, čak se i Duško iznenadio!

Napisao admin

Proslavu sedmog i šestog rođendana svojih ćerki, Atine i Nike, pop diva Jelena Karleuša organizovala je za sve njihove drugare…


Proslava rođendana (Foto: arhiva)

Proslavu sedmog i šestog rođendana svojih ćerki, Atine i Nike, pop diva Jelena Karleuša organizovala je za sve njihove drugare, a ovu dečiju žurku obeležili su motivi iz crtanog filma “Frozen”.

U igraonici “Dreamland” u okviru tržnog centra Stadion, u nedelju uveče održan je dečiji party, a ova proslava bila je iznenađenje i za Jeleninog supruga, srpskog reprezentativca Duška Tošića, koji je zbog rođendana svojih ćerki došao iz Turske u kojoj igra za tamošnji najveći fudbalski klub “Bešiktaš”.

Slavlju su prisustvovali brojni Jelenini i Duškovi prijatelji, a Atina i Nika najviše su se obradovale svojoj baki Divni, kao i drugoj baki i deki koji su im doneli nekoliko poklona.

Najveće iznenađenje za devojčice i njihove drugare, bila je torta u obliku zaleđenog kraljevstva iz njihovog omiljenog crtanog filma, kao i presto za Atinu i Niku u kom su se one slikale sa princezom Elzom i maskotama, dok je sve mališane zabavio klovn koji je slavlje podigao na viši nivo i za sve priredio scenu u kojoj bljuje vatru.

opera17.rs

Komentari

komentara