Magazin

Za nju su godine stale – Lepa Brena otkrila tajnu svog dobrog izgleda

Napisao admin

Da su za Lepu Brenu godine stale, uvjerili smo se na snimanju za jedan časopis, na kojem je pozirala u kupaćem kostimu. Tom prilikom prvi put je progovorila o nezgodi u kojoj je slomila obje ruke te se prisjetila još jedne slične u kojoj se ozlijedila, ni više ni manje, nego štiklom.


Lepa Brena

Kad sam krenula na satove joge, bilo je smiješno, ali kad sam se razgibala počela sam uživati, joga i meditacija mi je puno pomoglo kod psihičke stabilnosti nakon svih problema koje sam prošla. Čak i sad kad sam se polomila u nekim svojim trenucima i strahovima počela sam vježbati uz tri stolice oko mene da se pričuvam prstima, laktom i puno mi je pomoglo’, objašnjava.

Zahvaljujući tomu, kaže, uopće ne osjeća svoje godine. A navedeno i lagana prehrana, tajna su njezina dobra izgleda. A dok neke njezine mlađe kolegice imaju brojne zahtjeve, Breni je svejedno s koje će je strane snimati.

Ako slikate samo ovaj uvijek će tražiti da vide što je na drugoj strani, to su kompleksi koji su nebitni u životu. Lijepo je kad iza sebe imate puno rezultata, poslije toga je nebitno koji je profil jer publika ne traži ličnu savršenost nego ljudski moment i traži kvalitetu’, kaže Brena.

A publika je ostala razočarana prošlog ljeta kada je Brena morala otkazati sve koncerte zbog nezgode. Mnogo se špekuliralo o tome kako se nezgoda dogodila pa je Brena sada odlučila to pojasniti.

Zaobišla sam stalak za suncobran i zaboravila sam da je iza i da ne bi pala na njega, bacila sam se, udarila desnom rukom tako da mi je pukla kost ovdje i lakat, ali Bože moje to je sad iza nas’, pozitivna je pjevačica, prenosi Bh-index.

cure.ba

Komentari

komentara