Magazin

“ŽIVOT MI SE RASPADA!” – Aca Lukas otvorio dušu i priznao da …

Napisao admin

Aca Lukas, koji se razvodi od svoje supruge Sonje s kojom je bio u braku pet godina, otvorio je dušu i priznao da mu najviše nedostaje njegova mezimica Viktorija.


al
Očajan sam što nam se ovo događa o neprestano plačem za svojom mezimicom. Ali ono što je sigurno, to je da ću sav svoj život da posvetim Viktoriji i tome da ne osjeti nedostatak oca. Ona je centar naših života i zbog toga ću se truditi da Sonja i ja ostanemo u najboljim odnosima”, rekao je Aleksandar Vuksanović.

Budući da je u estradnim krugovima njihova veza bila jedna od najskladnijih, vest o razvodu je mnoge iznenadila. Međutim, Lukas je rekao da su njih dvoje već neko vrijeme imali nesuglasice.

Smetalo joj je što toliko mnogo radim i tu je doduše s jedne strane bila u pravu. Međutim, meni je smetalo što je htjela da mi određuje i s kim ću da sarađujem, a njena procjena mojih saradnika je po njenom mišljenju uvijek bila nepogrešiva. Siguran sam da je imala najbolju namjeru i da je radila da sve bude u mom interesu, ali nažalost u ovom poslu ako ideš srcem, ne možeš da opstaneš. Sonja nikada nije mogla da shvati da je ovdje glavna spona saradnje – novac”, rekao je Lukas za Puls.

U nekim trenucima je dolazilo do izuzetno mučnih situacija i to je situacija kad shvatite da da ne može i da ne treba dalje. Sonju volim do kraja života i voljeću je. Znam da i ona mene voli, ali mi više ne možemo zajedno”, rekao je Lukas, prenosiDoznajemo.

 

cure.ba

Komentari

komentara