Magazin

SVE SE SAZNALO – Aci Lukasu žena izbacila stvari iz kuće, evo šta je razlog bračnog brodoloma…

Napisao admin

Priča o razvodu pjevača Ace Lukasa i njegove supruge Sonje dobija nove nastavke i polako prerasta u pravu sapunicu.


Prema pisanju Blica, redakcija ovog lista je još prije sedam dana doznala za razvod, a pjevač je, u želji da sakrije tu informaciju, nazvao i molio da ništa ne objavljuju, tvrdeći da to nije tačno.

Nekoliko dana kasnije podnio je zahtjev za razvod! On i Sonja, s kojom ima kćerku, rastali su se poslije sedam godina veze i pet godina braka.

Kako Blic doznaje, oni su odlučili da se razvedu zbog sve češćih svađa, a uzrok su, za mnoge možda neočekivano, starlete koje su se hvalile da su bliske s pjevačem.

Najprije je to činila Maca Diskrecija, a zatim i Una Grujić.

Posljednja svađa ovog para bila je kap koja je prelila čašu. Tokom žučne rasprave lomili su stvari u kući, Sonja je zatim kroz prozor bacila muževljeve stvari, a on se odselio iz njihovog doma na Voždovcu.

– Pokušavali su da spase brak, jer su željeli da im kćerka Viktorija raste pored oba roditelja. Takođe, plašili su se osude javnosti s obzirom na to da je ovo njegov treći, a njen drugi brak. Međutim, nije im uspjelo – kaže izvor blizak ovom paru.

On dodaje da je njihov brak bio na staklenim nogama duže vrijeme:

– Bračna idila je trajala prvih godinu dana, a onda su svađe bile sve češće. Kako su oboje temperamentni, nerijetko su po kući letjeli tanjiri i čaše. Svađali su se, ali su se i voljeli. Sonja mu je opraštala poroke, ali nije željela da pređe preko izjava starleta, koje su se javno hvalile bliskošću s njenim mužem.

Jedna od njih, Una Grujić, sada se predstavlja kao nevinašce.

– Lukas mi je predložio da dođem kod njega u stan, što sam odbila, jer se ne poznajemo dovoljno dobro. Tada je nastala ta frka, Sonja ga je izbacila iz kuće. Čak sam bila spremna da me neko od njih dvoje pozove poslije toga, ali to se nije dogodilo – kaže Una.

– Sigurna sam da nisam ni prva ni posljednja kojoj je Lukas slao poruke. Znamo se nekoliko godina, sretali smo se po diskotekama. Ugovarali smo poslovnu saradnju, ali do toga nije došlo. Poslije me je zvao kod njega u stan na kafu – kazala je Una za Blic.

I Maca Diskrecija je okrenula ploču.

– Što bi se zbog mene razvodio?! Upoznali smo se, ali nismo bili zajedno – kaže starleta, čija se majka medijima hvalila da joj kćerka bila s Lukasom.

– Moja kćerka je bila s Acom Lukasom. On joj je za to dao neke pare i obećao da će je progurati u “Zvezde Granda” – kazala je svojevremeno Enesa Hodžić.

Iako su neki nakon svega očekivali da će to prva uraditi Sonja, ipak je Lukas predao zahtjev za pokretanje brakorazvodne parnice. Kao razlog je naveo nepremostive razlike, prenosi Doznajemo.

cure.ba

Komentari

komentara