Magazin

Velika tuga u obitelji – Preminula kćerka poznate pjevačice!

Napisao admin

Bobi Kristina je imala samo 22 godine, a policija je najavila da će pokrenuti istragu zbog sumnjivih okolnosti pod kojima je stradala. Bobi Kristina Braun, kćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, umrla je šest mjeseci nakon što je pod sumnjivim okolnostima pronađena u kadi bez svijesti. Nakon boravka u bolnici, gdje je utvrđeno da skoro da i nema moždanih funkcija, Bobi je prebačena u ustanovu za palijativnu njegu gdje je provela šest mjeseci, a porodica je svakodnevno bdjela uz nju.


Sada su Braunovi saopštili da je Bobi Kristina “konačno našla mir u Božjem naručju“.

 

Bogatstvo njene majke, koja je takođe prije tri godine preminula pošto se srušila u kupatilu, procijenjeno je na 20 miliona dolara, a Bobi Kristina je bila jedina nasljednica.

 

Policija u Džordžiji saopštila je da će pokrenuti istragu o smrti djevojke, jer nije poznato kako je završila u kadi sa modricama i izbijenim zubom, bez svijesti. Rezultati toksikoloških testova nisu objavljeni u javnosti.

 

Članovi porodice ranije su optuživali Vitninog usvojenog sina Nika Gordona, sa kojim je Bobi bila u vezi, a navodno su se i vjenčali, da ju je pretukao.

mondo

Komentari

komentara