Magazin

Evo šta je srpska pjevačica dobila za rođendanski poklon od 30 godina starijeg muža: – Završila je u bolnici!

Napisao admin

Pjevačica Dijana Janković proslavila je preksinoć 27. rođendan glamuroznom žurkom na terasi svoje vile, nakon čega joj je zbog ujeda ose pozlilo, pa je završila u bolnici. Sve se odigralo oko pet časova ujutru, kada je nestrpljiva Didi počela da otvara skupocjene poklone koje je dobila.


 Dijana je osjetila ujed insekta, ali nije znala da je alergična, a tek kada je otok počeo jako da je peče, osjetila je da ne može da udahne, zbog čega je suprug Daniel odvezao u Hitnu pomoć. Na sreću, čim je primila injekciju, bilo joj je bolje, pa je jučer ujutru puštena kući – kaže naš izvor blizak pjevačici i dizajnerki koja je u društvu brojnih prijatelja i saradnika proslavila rođendan, a najvredniji poklon, “kartije” ogrlicu od roze zlata sa dijamantima, dobila je od supruga Daniela Rokvića.

 

– Presrećna sam žena. Imam muža, koga obožavam i koji me obožava, profesionalno sam ostvarena, pomijeram standarde u video-produkciji na Balkanu i pored svega toga vodim kompaniju koja ima predstavništa širom Evrope. Jedino što potajno priželjkujem je da se u narednom periodu ostvarim kao majka – otkriva Didi rođendansku želju.

 

Glamuroznom partiju prisustvovao je samo odabran krug ljudi i niko ko nije bio na spisku nije mogao da uđe od obezbjeđenja koje je stajalo na ulazu u vilu. Dvorište i kuća bili su ukrašeni sa 200 balona, koji su na sebi imali Dijanine inicijale, dok su zvanice ispijale šampanjac, a još jedno vino je na dan rođendana stiglo privatnim avionom iz Madrida. Rođendanska torta, čiji je prečnik iznosio 60 centimetara, bila je posuta srcima, dok je u trenutku kad je zamišljala želju vatromet blesnuo na nebu iznad vile. Među gostima bile su voditeljka Snežana Dakić, pjevačica Jovana Tipšin i mnogi drugi.

alo

Komentari

komentara