Magazin

Ups – Za samo nekoliko minuta, izgubila je 254 prijatelja na FB-u, samo zbog jedne slike!

Napisao admin

`Živjeli smo zajedno, i bilo nam je lijepo, ali ne mogu više sa tobom. Žao mi je, ostavljam te!“ rekla je svom brijaču. Sve više i više žena odlučuje se da odloži svoje brijače na duže vrijeme i prestane sa njihovom upotrebom. Danas, tu su vosak, laserske epilacija i još mnogo toga što našu kožu čini glatkom poput bebine.


Ono što  nam je majka priroda podarila smatra se nehigijenskim i nekulturnim. Međutim, kontra efekat je sve jači. tako što mnogo žena počinje da izbegava uklanjanje dlačica, i bira da živi potpuno prirodno. Kada je Stefani okačila ovu fotografiju na društvenoj mreži Facebook, dobila je ogroman broj komentara:

 

Međutim, kada se slikala iz drugog ugla, dobila je samo prezir i podsmijeh. “Odvratna si“ ili “Idi kući, djevojko, i obrij se“ Ružnim komentarima nije bilo kraja. Ubrzo nakon toga, imala je 254 prijatelja manje na FB listi.

 

Srećom, našao se i pokoji pozitivni komentar. Stefani je stekla reputaciju veoma hrabre devojke, jer ne bi se svako usudio na ovako nešto. “Moramo stajati iza toga – Bog nas je ovakve stvorio“ napisala je djevojka u opisu slike.

novi.ba

Komentari

komentara