Magazin

NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE – Evo šta iz bolnice u Sarajevu kaže sin Dragana Stojkovića Bosanca!

Napisao admin

“Čak mu je bio ugrožen život jer je postojala mogućnost nastanka lezija na krvnim sudovima. Stojković je prebačen u bolničku sobu iz intenzivne njege gdje je proveo jednu noć”, ispričao je doktor Kulenović


Aleksandar Stojković, sin hitmejkera Dragana Stojkovića Bosanca, uspješno se oporavlja na Klinici za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) nakon što je u Konjicu doživio saobraćajnu nesreću.

 

On je hitno operisan jer je u nesreći zadobio dvostruki prelom natkoljenice. Prema riječima dr. Edina Kulenovića koji je obavio operaciju, zadovoljan je Aleksandrovim oporavkom.

 

– Operacija je bila vrlo komplicirana i trajala je četiri sata, ali sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Aleksandar treba ostati u bolnici otpilike desetak dana odnosno do vađenja konaca. Čak mu je bio ugrožen život jer je postojala mogućnost nastanka lezija na krvnim sudovima. Stojković je prebačen u bolničku sobu iz intenzivne njege gdje je proveo jednu noć – ispričao je dr. Kulenović.

 

– Osjećam se odlično. Nemam riječi kojima bi se zahvalio ljekarima, kako onima u Konjicu, tako i ovdje u Sarajevu – rekao je Aleksandar koji za nesreću krivi kvar na računarskom sistemu automobila.

doznajemo

Komentari

komentara