Magazin

Lažna informacija o smrti pjevačice – Objavljeno da je Donna Ares umrla: Pjevačica se oglasila i poručila da je sve izmišljotina!

Napisao admin

Neke osobe vjerovatno nastoje postići popularnost svojim web stranicama, pa su po drugi put objavili lažnu informaciju o smrti Donne Ares.


Donna Ares (Foto: arhiva)

S druge strane to govori kako zaista postoji neko koga možemo osloviti NEČOVJEKOM, jer sa ovako jezivim izmišljotinama ide se u krajnjost, zašto bi neko vrlo lako mogao odgovarati i sudskim putem. Nakon što se jučer pojavila vijest da je Donna Ares umrla, pjevačica je bila primorana da se putem Facebooka osvrne na ovu laž. 

 

– “Ne znam ko me i zašto uporno sahranjuje, ja sam hvala Bogu živa da življa ne mogu biti. Pozdrav iz Sarajeva za sve prijatelje i obožavatelje koje je vijest o mom odlasku iskreno uznemirila. Mislim da se ne bi trebali zezati sa ovakvim stvarima i pisati takve laži. Mene nakon ovog iskustva sa rakom teško da možete i dodirnuti tim lažima, ali ozbiljno uznemiravate sve one koji se za mene ozbiljno brinu.  Keep Calm Fight Cancer and Win“, napisala je Donna Ares.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara