Magazin

Pomirenje – Veliki preokret koji niko nije očekivao: Džejeva kćerka navodno Adilu oprostila batine i…

Napisao admin

Kćerka Džeja Ramadanovskog, Ana, oprostila je batine svom nevjenčanom suprugu Adilu Maksutoviću.


Adil i Ana (Foto: arhiva)

Ona je odlučila da pjevaču da drugu šansu, ali samo pod uslovom da više ne žive sa njegovim roditeljima. Zbog toga je Adil riješio da kupi stan samo da bi vratio suprugu i dvogodišnjeg sina Adriana. Adil navodno već mjerka jednu nekretninu.

 

– On je našao stan u novogradnji u beogradskom naselju Borča koji namjerava kupiti za sebe, Anu i sina. Već dvije godine je ubjeđuje da obnove vezu i da ponovo žive zajedno svo troje, kao porodica. Međutim ona za to nije željela ni da čuje, sve do skora – priča izvor blizak Adilu.

 

On prenosi da je Maksutović shvatio da je za njegovu porodicu najbolje da živi odvojeno od njegovih, ali i njenih roditelja.

– Ne želi da im se više iko miješa u život. To što su stanovali s njegovim roditeljima samo je pravillo tenzije u njihovom odnosu. Pa i onda kada je došlo do incidenta posvađali su se zato što su Ana i Adilova majka napravile isti ručak. Valjda će sada konačno biti mirni – prenosi izvor.

Prema njegovim tvrdnjama, nasljednica folk pjevača prekinula je kontakt sa određenim prijateljima koji nisu bili za to da se ona pomiri sa bivšim mužem. Ana, navodno, i dalje voli Maksutovića, iako ga je 2013. godine tužila za fizičko nasilje.

 

Redovno se čuje i viđa sa njim, ali krišom, jer misli da Džej ne bi prihvatio njihovo pomirenje.

– Ana je ubjeđena da bi se Džej mnogo naljutio na nju, jer je prošao užas prije dvije godine kada ju je Adil pretukao. On sada izdržava i nju i unuka i sve radi da bi Adrian i njegova kćerka bili sretni. Tezgari više nego ikada da bi zaradio pare za sve njih – zaključuje izvor.

senzacija.ba

Komentari

komentara