Magazin

Milan Rakić iz Zvezda Granda ispričao jezivu priču o porodičnoj tragediji – “Svaki trenutak mi je urezan u sjećanje i za cijeli život…”

Napisao admin

Popularno regionalno muzičko takmičenje “Zvezde Granda” ove sezone broji fantastične pjevače iz cijelog regiona, a i sam Saša Popović rekao je da je ovo jedna od najboljih sezona.


Milan Rakić (Foto: arhiva)

Među najboljim svakako je pjevač Milan Rakić koji je ove godine u više navrata oduševio žiri, kao i publiku koja mu daje veliku podršku, a on je otkrio neke nevjerovatne stvari, prenosi Doznajemo.

 

Pjavač koji svaku pjesmu posveti tragično nastradalom dedi koji je preminuo prije 17 godina rekao je:

 

– Kao i mnoga djeca, djetinjstvo sam provodio na selu. Sjećam se te 1998. godine kada je deda krenuo traktorom u obilazak svojih ravnica, jer se bavio poljoprivredom. Iako sam često išao s njim da gledam kako radi na polju, tog dana je deda insistirao da ostanem kod kuće. Nije vrijedilo što sam ga ja molio da i ja krenem. Očigledno je imao jaku intuiciju. Samo je rekao: “Milanče, ti ostaješ, ja idem”. Tako je i bilo. Poslije samo nekoliko minuta dobili smo poziv da je dedu udario voz – prića Rakić i dodaje da se, iako je bio dijete, sjeća svake slike tog dana: “Sve riječi, svaki trenutak mi je urezan u sjećanje i za cijeli život…”, kazao je, između ostalog, Milan Rakić, piše Blic.

cure.ba

Komentari

komentara