Magazin

Ljubavnica otkrila strašne detalje – Evo šta je Miroslav Ilić radio Breni, jer je štitila mene i dijete!

Napisao admin

Mirjana Antonović iz Amerike, koja tvrdi da je Miroslavu Iliću pred 30 godina rodila sina Devina, u nastavku ekskluzivne ispovijesti za Kurir otkriva da joj je Lepa Brena bila najveći oslonac kada ju je pjevač ostavio sa bebom od 18 mjeseci.


Lepa Brena i Miroslav Ilić (Foto: ekskluziva)

Ona tvrdi da su joj vlasnica „Granda“ i njen muž Boba Živojinović pomogli da prebrodi emotivnu krizu i da su zbog nje godinama trpili uvrede Slavuja iz Mrčajevaca, zbog čega i danas ne razgovaraju, prenosi Ekskluziva.

 

– Kada sam 2008. bila u Beogradu, sa sinom sam odsjela prvo kod svoje sestre Jelice, pa onda kod naših dobrih prijatelja Brene i Bobe. Oni su plemeniti ljudi koji su mi uvijek bili oslonac. Stajali su uz Devina i mene i u dobru i u zlu. Sve ove godine nikada ni riječ nisu progovorili samo zato što sam ih ja to zamolila. Trpili su Miroslava, koji je stalno nešto izmišljao i provocirao ih, a pravi razlog smo bili Devin i ja, odnosno njihovo druženje sa nama – započinje Mirjana priču i nastavlja:

 

– Pošto je Devin muzički talentovan i snimio je CD, Brena nas je povela na snimanje „Granda“, znajući da to njega zanima. Tamo su bili mnogi koji su nas prepoznali. Poslije toga su nas novinari pratili i slikali. Sutradan je izašla priča baš u “Kuriru“. Devinova slika bila je na naslovnoj strani – rekla je pjevačeva ljubav iz mladosti.

 

Antonovićeva naglašava da je Ilić tada bio ubijeđen da joj je Lepa Brena pomogla da ga ocinkari u medijima.

 

– Miroslav je pomislio da smo Brena i ja htjele da mu se svetimo preko medija, iako to nema veze sa istinom. Počeo je da mi prijeti da i ne pomišljam da mu pravim probleme. Rekao mi je da ima velike veze i da je Beograd njegov grad. Ako bilo šta pokušam, vidjeću šta će se desiti – tvrdi Antonovićeva.

 

Miroslav Ilić ne želi više da priča na ovu temu:

 

– U Livnu sam zbog koncerta. To su gluposti i neću da pričam o tome.

 

Pozvali smo i Brenu, ali nije odgovarala na naše brojne pozive.

cure.ba

Komentari

komentara