Magazin

SIN ZAPREPASTIO SVE U MRTVAČNICI – “Neću da preuzmem tijelo svoje majke, a evo i zbog čega…“

Napisao admin

Sin prevarantice koji je pronašao mrtvu majku sa bivšim mužem, ispričao je zašto je odbio preuzeti njeno tijelo iz mrtvačnice. Paul (43) iz okruga Down je rekao da nema namjeru preuzeti tijelo svoje majke, piše irski Mirror.


Ona i njen treći muž Thomas Ruttle umrli su nakon ubistva i samoubistva trovanjem.

– Neću je sahraniti. Ne želim biti na njenom ukopu, a bio bih iznenađen ako iko hoće. I zbog samog pitanja da to uradim, osjećam se loše. Nakon što je godinama varala ljude, sada se napokon smirila. Za mene je sve završilo kad sam doznao da je mrtva, ali se osjećam prevarenim jer nije odgovarala za ono što je uradila. Mislio sam da će policija tražiti moj DNK zbog identifikacije, ali oni već imaju njene otiske prstiju u njenom dosjeu zbog prijašnjih prekršaja. Samo ljudi koji su je dobro poznavali, koji su znali kakva je bila, shvatit će zašto ne mogu i ne želim više ništa imati s njom. Mogu nastaviti život bez straha da će se moja biološka majka pojaviti na mom pragu ili na vijestima. To je patetičan kraj – ispričao je Paul.

– Imam svoje vlastite teorije o tome šta se dogodilo. Vjerovatno je planirala napustiti Toma, a on je izgleda odlučio završiti to jednom zauvijek. Nikad nije brinula zbog nereda koji je pravila, zašto bi sada bilo drugačije? Nikad nisam želio imati ništa s njom, napustila me kad sam imao šest mjeseci. Odgojili su me djed i baka. Izražavam duboko suosjećanje za sve ljude koje je prevarila tokom godina, i emocionalno i finansijski. Također, šaljem najdublju sućut Tomovoj porodici, koji je po svemu sudeći bio dobar čovjek. Sada moraju rješavati zbrku koju je ona napravila.

ekskluziva

Komentari

komentara