Magazin

Dečko joj pucao u glavu – Poznata pjevačica se bori za život!

Napisao admin

Posljednjih nekoliko dana Tursku je potresao događaj kada je učesnica tamošnjeg muzičkog takmičenja “Sesi Cok Guzel“, koje je pandan “X Factor-u“, upucana u glavu. 19-godišnja Mutlu Kaya je upucana u glavu dok je sjedila u dnevnoj sobi svog doma, nakon čega je završila u bolnici, gdje se bori za život. Nakon što je policija sprovela istragu uhapšen je njen bivši dečko Veysel E, koji je pokušao da je ubije.


Kako javljaju tamošnji mediji, on nije mogao da podnese što se Mutlu prijavila za pomenuto takmičenje i privukla ogromnu pažnju i simpatije javnosti, te je bio ljubomoran na mogućnost da se proslavi.

On je u policiji negirao da je on pokušao da je ubije, ali je priznao da se protivio njenom učešću u pomenutom takmičenju.

Pjevačicin otac, Mehmet Kaya, ispričao je da se čitava situacija dogodila dok je on spavao. Mutlu je sa svojom sestrom vježbala pjesmu za pomenuto takmičenje, kada je čula da neko lupa na prozoru.

– Napadač je i prije toga kucao na prozoru, ali mu moja djeca nisu otvarala. Kada mu ponovo nisu otvorile, on je polomio prozor, pomjerio zavjesu i pucao mojoj kćerki u glavu. On je ranije napadao nekoliko puta moju kćerku, govorio joj je da će se ona udati za njega. Ona je bila jasna i rekla mu da je to nemoguće. Nadam se da će nam Bog pomoći – rekao je pjevačicin otac.

opera17

Komentari

komentara