Magazin

Na snimanju emisije – Drama u Zvezdama Granda: Takmičarka nasred bine pala u nesvijest, Saša Popović je budio!

Napisao admin

Na snimanju baražne emisije „Zvezda Granda“ koju ćemo moći gledati na OBN TV takmičarki Milani Stevanov (19) pozlilo je i nasred bine je pala u nesvijest, a među prvima u pomoć je pritrčao Saša Popović.


Kandidatkinja (Foto: arhiva)

Naime, Milana je od velike treme, ali i vrućine u studiju kolabirala, što je uplašilo sve prisutne u studiju.

– Prije nego što je izašla na binu da pjeva, Milana se osjećala dobro. Imala je malu tremu, ali se nije žalila da joj je loše i da joj se vrti u glavi. Pjevala je u grupi sa Ivonom Jovanović, sa kojom je i izašla na scenu. Niko nije naslutio šta će se desiti u narednim minutima, jer je sve izgledalo uobičajno. Ivona je prva otpjevala pjesmu, dok je za to vrijeme Milana stajala pozadi i đuskala. Zatim je došao red na nju da otpjeva svoju numeru. Pjesma je počela i svi su čekali da takmičarka zapjeva, u tom momentu ona je iz čista mira pala na pod – kaže naš izvor sa lica mjesta, i dodaje:

 

– Publika, žiri, organizatori, svi su se podigli na noge, a Saša Popović je bio najbrži i prvi je prišao kandidatkinji. Njena porodica je iz bekstejdža, odakle su je bodrili, utrčala u studio, gdje su Milani već pružali prvu pomoć. Na svu sreću, na snimanju je uvijek prisutna ekipa jedne privatne klinike, tako da su pjevačicu brzo osvijestili. Svi su bili veoma uplašeni. Odlučili su da Milana i Ivona posljednje pevaju, kako bi se ona potpuno oporavila i bila spremna za nastup – rekao je naš izvor.

 

Pitali smo takmičarku na licu mjesta šta je bio uzrok gubljenja svijesti.

 

– Dobro sam sada, hvala na pitanju. Malo sam se uplašila, ali je sada sve super. Malo trema, nervoza, malo ova vrućina, sve se skupilo. Bitno je da sam dobro i nisam se povrijedila – iskreno nam je rekla Milana, uz koju je sve vrijeme bila mama.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara