Magazin

Gremlini na mostarskim ulicama – Snickers traži i nagrađuje: Gladni gremlin na ulicama Mostara!

Napisao admin

Nakon Sarajeva, gladni gremlin viđen je na ulicama Mostara kako zaskače prolaznike koji su ga pokušali vratiti u pravi ljudski oblik.


Snickers (Foto: arhiva)

“Misliš da se šalimo?” Moglo se čuti kako prolaznici međusobno prepričavaju svoje dogodovštine sa gladnim gremlinom koga su sreli na mostarskim ulicama.

 

Naime, radi se o promotivnoj kampanji Snickersa koji mladima na mostarskim ulicama promovira svoju digitalnu kampanju: “Tražimo i nagrađujemo najgladnijeg gremlina! Kad si gladan, možeš se slikat’!”

 

Prvi Snickers proizveden je 1930.godine i prema statistikama jedna je od najprodavanijih čokoladica na svijetu. Osnovni sastojci su kikiriki, karamela, nugat i čokolada – pojedinačno dobri, u kombinaciji veoma ukusni. Jeste li znali da svaka čokoladica sadrži ni manje ni vise nego 16 kikirikija? Jeste li znali da je nekom odličan izvor energije, a sada i mladi iz BiH mogu zagristi superrr nagradu? Jer, kako kažu iz Snickersa “kad si gladni gremlin, možeš se slikat’!”

 

Na Facebook stranici Snickers Bosna i Hercegovina možete naći informacije o nagradnoj igri.

 

Kad si gladan, postani gremlin jer Snickers te nagrađuje. Kako? Vrlo jednostavno. Slikaj se kako kao gladni gremlin grizeš Snickers, svoj #gremlinselfie uploaduj na Facebook stranicu Snickers Bosna i Hercegovina, glasaj i osvoji dnevne, tjedne ili glavnu nagradu.

 

Gremlin te vodi na putovanje, osvoji iPod, fotoaparate i druge nagrrrade. Ne propusti priliku za superrrr zabavu!”

cure.ba

Komentari

komentara