Magazin

Bravo, carice! – Prevario je svoju devojku, a onda mu se ona osvetila tamo gdje ga najviše boli

Napisao admin

Pao mu je mrak na oči kad je vidio kako mu se osvetila prevarena djevojka


Svaki ljubitelj tehnologije i gadgeta trebao bi pogledati ove fotografije i shvatiti ih kao upozorenje zašto nikad, ali baš nikad, ne bi smio prevariti svoju djevojku ili suprugu. Svom dečku preljubniku jedna se Japanka osvetila tako što je cijelu njegovu kolekciju Apple gadgeta bacila u kadu i dobro je oprala. Nepoznata djevojka slomljena srca očito je jako dobro znala što će zaboljeti njenog lažljivog dečka, pa su u kadi završili iMac, iPhone, iPad i druga oprema.
timthumb
Kako bi mu bilo jasno da nije riječ o pustim prijetnjama, fotografirala je opremu u vodi, piše Daily Mail. Kao što se svatko od nas bar jednom uvjerio, većina informatičke opreme ne podnosi dobro ni znatno manje količine tekućine od ove na fotografijama, pa s velikom sigurnošću možemo reći da je skupa kolekcija ovog Japanca otišla u povijest.

Vjerojatno ga je najviše zaboljela fotografija na kojoj se njegov iMac, čija je najniža cijena 9500 kuna, sam bućka u kadi. Čak i ako se posluži trikom kojeg svi preporučuju, a to je sušenje gadgeta u riži 48 sati, za ovaj pothvat trebat će mu jako puno riže. Osjećajući kajanje zbog svojih grijeha i tražeći suosjećanje muškaraca i ljubitelja gadgeta diljem svijeta, Japanac je na svom Twitter profilu foolishnessfly2 objavio fotografije koje mu je poslala bijesna djevojka. Njegova objava podijeljena je 15.400 puta, a reakcije na fotografije su podijeljene.

Obožavatelje Appleovih proizvoda zauzeli su njegovu stranu, jer vjeruju da nijedan zločin ne zaslužuje ovakvu kaznu, dok se drugi slažu da je osveta jelo koje se servira hladno, po mogućnosti u vrućoj vodi, objavio je “Index“.

cure.ba

Komentari

komentara