Magazin

Pogoršalo joj se zdravstveno stanje – Digla kredit: Gogu Sekulić izbacuju iz stana!

Napisao admin

Banka od koje je pjevačica uzela kredit u švajcarcima poslala rješenje po kojem mora da isplati zaostale rate ili da se iseli.


Goga Sekulić (Foto: arhiva)

Goga Sekulić, koja je 2007. godine podigla kredit u švajcarskim francima kako bi kupila stan u u Beogradu, dobila je rešenje od banke u kom stoji da u najkraćem roku mora da plati zaostale rate ili da se iseli.

 

– Goga je podigla kredit za kupovinu stana od 30 kvadrata, koji je platila 52.000 evra. Njene muke su brzo počele jer joj je rata za nekoliko godina porasla za 450 evra. Ona je odbila to da plaća i tužila je banku, ali je i pored toga dobila opomenu pred iseljenje. Goga je u šoku i ne može da veruje šta joj se dešava. Taman se skućila i sada je teraju – govori dobro obavešten izvor.

 

Sekulićeva je angažovala pravnu zastupnicu Jovanu Ðorđević i ne pada joj na pamet da banci prepusti svoju imovinu. Rešena je da se bori do kraja kako ne bi izgubila krov nad glavom, za koji je polovinu otplatila.

Ne da svoje

 

Pozvali smo pevačicu, koja je potvrdila naša saznanja, ali je navela da joj ne pada na pamet da banci da svoju nekretninu.

– Šta se bude desilo ostalim ljudima koji su podigli kredit u švajcarcima, desiće se i meni. Sve nekako lebdi u vazduhu. Angažovala sam advokata jer sam polovinu kredita već otplatila. Ako mi oduzmu stan, moraće da mi vrate polovinu novca – rekla je pevačica za Kurir.

 

Pala u nesvest

 

Inače, usled stresa zbog problema sa bankom pevačici se pogoršalo zdravstveno stanje. Zbog nerviranja i neizvesnosti slabije jede, pa joj se pogoršala krvna slika, zbog čega je pre nekoliko dana pala u nesvest.

kurir.rs

Komentari

komentara