Magazin

Bivši muž – Pjevačica mu oprostila što je tukao i…

Napisao admin

Maja Marijana zaboravila je na sve udarce koje joj je zadao bivši muž Mladen Šmakić i nedavno mu je pružila ruku pomirenja.


Maja Marijana (Foto: arhiva)

Pjevačica mu oprostila što je tukao i…

Bivši supružnici se u posljednje vrijeme često mogu vidjeti zajedno. Maja Marijana je Mladenu izgleda riješila da oprosti batine koje je godinama trpila, pa i one od prije dvije godine, kad je završila u bolnici zbog potresa mozga.

 

Mladen se nedavno pohvalio da je bio sa Majom na njenom nastupu, rekavši kako Maja super radi i da baš ima posla.

 

Inače, Šmakić, otkako ga je Maja napustila, pjevačici nije dao mira. Na sve načine je pokušavao da se pomiri sa njom, pa je ona čak i bježala od njega.

 

Ipak, Maja je na kraju popustila. Iako je podnijela zahtjev za dobijanje starteljstva nad njihovom kćerkom, sa bivšim je ponovo u dobrim odnosima.

 

– Mladen je pokušavao da se pomire, ali ona nije željela. Bila je povrijeđena. Kako je vrijeme prolazilo, situacija se smirila i ona je riješila ponovo sa njim da ima normalnu komunikaciju. On ide s njom na nastupe, a i redovno je posjećuje. I dalje ne žive zajedno, ali njihovi prijatelji vjeruju da će se Maja uskoro vratiti u zajednički stan, kažu izvori.

 

Pjevačica pak nije željela da komentariše njen odnos sa Mladenom. Potvrdila je da su u dobrim odnosima, ali i da njihov odnos treba da interesuje samo njih dvoje.

senzacija.ba

Komentari

komentara