Magazin

Nevjerovatno – Pročitajte proročanstvo tibetanskih monaha o tome šta će 2015. zadesiti zemlju

Napisao admin

Vidovitošću i moćima koje imaju, Tibetanski monasi su vidjeli spasenje svijeta od samouništenja .


Pogled u budućnost nije ništa novo, u tibetanskoj kulturi koji i pored ovog posjeduju još neke moći koje koriste u svojoj duhovnoj praksi.

Ono što su neki Indijski turisti došli da nauče u nekim tibetanskim manastirima koji su pod upravom Kineske vlade, je veoma ekstremno i fascinantno. Prema pričama ovih turista, gledanjem u budućnost je utvrđeno da se svjetske sile kreću prema uništenju.

Oni su takođe vidjeli, da svijet neće biti uništen.

Između sad velike sile koje vladaju svijetom će nastaviti sukobe i ratovanja. Terorisam i tajni rat će biti glavni problem.

U svijetu politike nešto će se desiti, oko 2015. U tom periodu će svjetske sile težiti uništenju jedni drugih. Između, cijeli svijet će biti usmjeren prema iščekivanju onog najgoreg. Teški politički manevri i pregovori će imati samo mali napredak. U svijetu će početi sa stremljenjem u nuklearni rat.

I u to vrijeme, nešto nevjerovatno će se desiti, kažu, budistički monasi sa Tibeta.

Natprirodna super sila će se uplesti i intervenisati.Sudbina svijeta ovog puta bit će spašena.

Naučno interpretisanje monaških izjava, daje uvid u to da nas velike duhovne sile posmatraju stalno. One će intervenisati i spasiće svijet od samouništenja. Kad su upitani o viđenjima NLO iznad Indije i Kine, monasi su se nasmijali i rekli da nas velike sile posmatraju. Ljudskoj vrsti neće biti dozvoljeno da mijenja budućnost u tom obimu. Svako ljudsko biće kroz svoje postojanje i karmu, ima mogućnost da utiče na sudbinu, ali mijenjati sudbinu svijeta u tom obimu, neće biti dozvoljeno.

Monasi su takođe spomenuli da poslije 2015 naša trenutna civilizacija će razumjeti da su krajnji vidici nauke i tehnologije u zoni spiritualnog, a ne u materijalno fizičkoj i hemijskoj stvarnosti. Iza 2015, tehnologije će krenuti drugim pravcem razvoja. Ljudi će upoznati srž spiritualnosti, odnos između tijela i duše, reinkarnaciju i činjenicu da smo spojeni sa svima onima koji su dio Boga.

Gledano prema viđenjima budućnosti, naša planeta je blagoslovljena, spašavana je cijelo vrijeme, od bilo kakvih oštećenja i većinu toga mi nismi ni svjesni. Kako naša tehnologija bude napredovala mi ćemo, biti u stanju da shvatimo da su nas te sile spašavale, piše “Procitaj“.


cure.ba

Komentari

komentara