Magazin

Proročica Azira o “budućnosti” Zdravka Čolića: Iznenadit ćete se kad vidite šta je otkrila!

Napisao H. H.

“Zdravko Čolić se razvodi”, tvrdi najpoznatija bosanska proročica Azira Muratović! Sarajka je, gledajući u kašike, predvidjela da će pući šesnaestogodišnji brak najveće bivše jugoslovenske zvijezde s Aleksandrom Čolić, s kojom ima kćerke Unu i Laru.

“U toku daljeg života doživjet će nekoliko dramatičnih promjena smjera, i to zbog sudbine, na kojoj on zasad ima kontrolu. Te promjene će biti nagle i neočekivane.

Druga, četvrta i sedma kašika pokazuju mu probleme u braku, a šesta pokazuje čak i razvod braka!

On je nepredvidiv, nezavisan i tvrdoglav i ne može niko da utiče na njega da nešto promjeni dok on to sam ne osjeti ili ne shvati da treba nešto da mijenja. Čolić je zasad u braku miran i siguran i to mu daje snagu, dok se ovo sudbonosno ne desi. To će ga prilično poljuljati”, ispričala je Azira, prenosi “Avaz“…

Ona tvrdi da će pjevaču jedna žena praviti probleme i na poslovnom i na privatnom planu.

“Zdravko zna s novcem, koji je u stilu njegovog života, pa mu druga kašika pokazuje da će početi nešto privatno da radi, što neće ići dobro. Imat će problema koje će mu praviti ženska osoba, pa mu je bolje da ovo i ne započinje”, rekla je Azira.

Proročici se javilo i Čolino loše zdravstveno stanje, zbog čega mu poručuje da pod hitno posjeti doktora:

“Što se tiče zdravlja, imat će problema s nervozom, kostima i zglobovima, a vidim i jedan veći zdravstveni problem kroz koji mu druga kašika pokazuje bolnicu.”

Ona je otkrila pjevačeve mane i vrline.

“On ima nestalan karakter, a glavno oružje su mu briljantna inteligencija i spretnost. Kod njega je brzina glavna i čim primjeti da nešto sporije ide, on okreće ploču na drugu stranu. Ako mu nešto ide na duže staze, dosadno mu je i nejasno, ali se s lahkoćom prilagođava situacijama i ima izvrstan smisao za komunikaciju. U svojim razgovorima nema zlih namjera, a neke životne stvari ne shvata ozbiljno i ne prima ih k srcu”, zaključila je Azira.

Komentari

komentara