Magazin

Donna, sretno! – Donni Ares sve ide na bolje, a ima i recept za borbu sa problemima

Napisao admin

Bosanskohercegovačka pjevačica, čiji je rad krunisan brojnim priznanjima, Donna Ares, koja se bori sa opakom bolešću, nije pesimistična.


“Dobro sam, puno bolje nego što sam bila kada su me dovezli ovdje u Sarajevo. To je znak da sve ide na bolje. Trudimo se svim silama, i ja i doktori“, naglasila je Azra Kolaković, uz koju je cijeli region, pieš Otkrivamo.ba.

U nastavku emisije “U društvu sa….”, na televiziji “Alfa”, energična zvijezda, ne skidajući osmijeh sa lica, izjavila je da njeni prijatelji, odnosno publika, koju neizmijerno voli, treba da zna šta se dešava, te zato obavljuje statuse na društvenim mrežama.

“Kad sam prvi put primijetila da na taj način pomažem drugima, ljudima koji su možda i u goroj situaciji nego ja, pa se javljaju meni i kažu da ih dižem svojim slikama, statusima, te da im podižem energiju, dajem im moral, dižem ih iz kreveta, izvlačim ih iz pidžame, oblačim u trenerke, ‘Ajmo malo van na zrak’, onda sam počela još više da objavljujem statuse, slike i ostalo“, naglasila je ona.

Potom je dodala da se iz svega može puno naučiti.

“Mislim da borba sa bilo kakvim problemom, ne samo kada je bolest u pitanju, počinje onda kad pobijedite strah. Onog momenta kad kažete ‘Ja se tebe ne bojim, vi ste onda pobijedili’. Onda sve ide lakše“, navela je popularna pjevačica.

Pogledajte cijeli intevju, koji će svima uliti ogromnu dozu optimizma i snagu za borbu sa svim vrstama problema s kojim se svi mi svaki dan susrećemo:

cure.ba

Komentari

komentara