Magazin

POTRESNI KOMENTAR ISPOD SLIKE OCA KOJI JE BACIO BEBU – `Tata Boki sa svojom mazom“!

Napisao admin

Borislav Zornić, koji je bacio svoju kćerku staru samo 15 dana sa trećeg sprata, liječeni je psihijatrijski bolesnik. Porodična drama se odigrala poslije žestoke rasprave supružnika Zornić, a okončana je tako što je otac Borislav (35) iznenada zgrabio svoju kćerku staru samo 15 dana i bacio je sa terase porodičnog stana koji se nalazi na trećem spratu zgrade u centru Beograda.


Kada je vidjela šta je njen suprug uradio, bebina majka BIljana, zgrabila je dvoje starije djece i istrčala iz stana, a prema svjedočenjima komšija, nesrećna žena je na stepeništu uzvikivala “Ubi mi bebu! Upomoć! Zovite policiju!“.

 

Komšije su ispričala da je Borislav bio presrećan kada je dobio treće dijete, da je važio za dobrog oca i da su ga često viđali u porodičnim šetnjama sa djecom.

 

U prilog toj tvrdnji, ide i činjenica da su Zornići fotografije sa djecom poslali jednom domaćem portalu koji se bavi roditeljstvom. Na idiličnoj fotografiji objavljenoj na pomenutom portalu, Borislav u naručju drži kćerku, a komentar koji prati trenutak zabilježen na fotografiji je “Tata Boki sa svojom mazom“.

 

Kako je za “Informer“ ispričao jedan stanar iz zgrade, Borislav je poslije ubistva djeteta urlao: “Bebo, bebo!“, a policija je imala mnogo poteškoća da ga savlada, s obzirom da je riječ o krupnom čovjeku. Kada su uspjeli, ekipa Hitne pomoći mu je dala injekciju za smirenje, a potom je odveden u Neuropsihijatrisjku kliniku “Dr Laza Lazarević“.

srbijadanas

Komentari

komentara