Magazin

"Odbačena" – Popularna glumica pronađena silovana i prebijena!?

Napisao admin

Vijest o nestanku popularne indijske glumice Srejite De, nama poznate kao Mukta iz serije "Odbačena", uzdrmala je čitavu tamošnju javnost uključujući i državni vrh, prenose mediji.


Srejita De (Foto: Screenshot)

U potragu za glu­mi­com bila je uključena i vojska i poli­cija. Sre­jitu su prije dva dana speci­jalne vojne snage pron­ašle u jed­noj vili nado­mak Mum­baja. Glu­micu su zatekli zaključanu u sobi i u mod­ri­cama. Kako prenose mediji u indiji glu­micu je oteo jedan poli­ci­jski službenik i silo­vao.

Muškarca u tridese­tim god­i­nama glu­mica nije lično poz­navala, ali su zah­valju­jući video nad­zoru studija i mjesta gdje se glu­mica kre­tala otkrili da ju je on pra­tio posljed­nih mjeseci.

Nakon iden­ti­fikacije počin­ioca ovog ned­jela uslijedila je munje­vita akcija u kojoj je glumica pron­ađena i oslobođena.

Srejita se trenutno nalazi na kućnom opo­ravku, a svi pokušaji da se stupi u kon­takt sa bliskim osobama nisu dale rezultate.

Izvori u poli­ciji potvrdili su nov­inarima u Indiji da je ovaj slučaj digao na noge cijelu poli­tiču elitu ove zemlje tako da je akcija nas­tavl­jena i da je do sada u pritvoru završilo dese­tine muškaraca koji su osum­n­jičeni za slična nedjela.

Ovaj događaj je uzmemirio i veliki broj građana u Indiji koji protestvuju tražeći zaštitu, ali u zadnje vrijeme stvari u Indiji ne idu na bolje. Vijesti o silo­van­jima svakog dana se pojavljuju u lokalnim medijima.

Iako se veliki broj medija pozivao na izvore kao što su CNN i slično, na kraju se ispostavilo da je cijela vijest izmišljena i na ovim medijima nema ni govora o tom slučaju.

pulsonline

Komentari

komentara