Magazin

ČUDO OD DJETETA – 8-godišnja djevojčica sa Pala raspametila žiri Zvezda Granda, Lukas joj se izvinjavao!

Napisao admin

Milica Stanišić je osmogodišnja djevojčica iz Bosne i Hercegovine koja je potpuno oduševila cijelu regiju svojim nastupom. Nakon što se zavjesa podigla, žiri „Zvezda Granda“je bio prilično šokiran, a Lukas je ustao sa stolice i prišao Milici da je zagrli i poljubi, te da joj se izvini zbog svog glasanja.


Djevojčica (Foto: Printscreen)

Posljednje takmičenje “Zvezde Granda” koje imamo priliku pratiti svake subote od 21 sat u šrogramu OBN TV definitivno je obeležila osmogodišnja Milica Stanišić sa Pala koja je otpjevala pjesmu “Moja Zakletvo” Zorice Brunclik.

Milica je svojim glasovnim mogućnostima osvojila veći deo žirija, ali ne i Šabana Šaulića i Acu Lukasa da joj daju glas za prolaz dalje.

– Nečisto je pjevala, ja ne mogu protiv sebe. Čuo sam neko mutiranje, čujem je nečisto, neka mi Bog oprosti – pričao je Šaban, dok je Lukas rekao da nije želeo da bude nefer prema prethodnim kandidatkinjama koje nije pustio. Sa druge strane Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac su rekli da su prepoznali glas sa audicije i da znaju o kome je riječ, pa su zato odmah glasali za nju, dok je Ana Bekuta istakla da joj je publika dala znak da glasa.

– Kad je izašla na scenu i počela da pjeva, po reakciji publike sam pomislila da je riba do bola. Po glasu sam shvatila da je veoma mlada – rekla je Zorica.

Nakon što se zavjesa podigla, žiri je bio prilično šokiran, a Lukas je ustao sa stolice i prišao Milici da je zagrli i poljubi, te da joj se izvini zbog svog glasanja.

Ne propustite i ove subote, 18.10.2014.  najpopularnije muzičko takmičenje u programu OBN TV od 21 sat!

ekskluziva

Komentari

komentara