Magazin

ŠTA ĆE REĆI SAŠA POPOVIĆ NA OVO – Ceca izjavila kako su Zvezde Granda…

Napisao admin

Pjevačica Ceca Ražnatović blistala je na “Pinkovom” 20. rođendanu, a kako nam otkriva, sama je bila svoj stilista. Tom prilikom, prokomentarisala nam je aktuelna dešavanja u njenom životu…


Ceca (Foto: Arhiva)

– Nisam čula komentare da sam najstroži član žirija. Trudim se da budem objektivna i da pomognem takmičarima da daju sve od sebe. Trema je prisutna, što je sasvim normalno. Znate kako, oni su znali ko će biti u žiriju, normalno je da imaju takvu reakciju, ali mi smo tu da ih opustimo. Svaki početak je težak. Ako neko ne uspije na ovom takmičenju, ne znači da neće na nekom drugom – kaže pjevačica.

S tim u vezi, pitali smo je da li je ona imala tremu tokom svojih početaka.

– Nikad, zaista nikad nisam imala tremu, jer sam uvijek željela samo jedno – da imam ovakvu karijeru koju danas imam – dodaje Ceca.

Budući da u istom terminu ide još jedno muzičko takmičenje, Zvezde Granda, zanimalo nas je da li pjevačica smatra da su oni konkrencija “Pinkovim zvezdama”.

– Ne bavim se konkurencijom. Nikada nisam. Ipak, mislim da je zdravo da ona postoji, kako bismo bili još bolji. Ja sam dugogodišnji dobar prijatelj sa čelnicima “Grand” produkcije, kao i sa čelnicima “Pink” televizije – rekla je Ražnatovićeva za Telegraf.

Na pitanje o natpisima koji su se posljednjih dana pojavili u medijima, a tiču se svadbe Željka i Jovane, te tvrdnje da Čeda Jovanović nije želio da sjedi pored nje, Ceca kaže:

– Sve što ste prčitali, od početka do kraja je jedna neistina. Vjerujte mi, ništa od toga nije tačno. Ovo je bila jedna od veselijih svadbi u mom životu. Toliko na tu temu.

telegraf.rs

Komentari

komentara