Magazin

UHVAĆENA – Šta to Goga Sekulić radi s konobarom, i to javno? (FOTO)

Napisao admin

„Moja si muška lutka, baš takvog hoću ja…“ riječi su popularne pjesme Goge Sekulić, a kojom se može opisati situacija u kojoj popularnu pjevačicu konobar masira na jednoj od plaža u Crnoj Gori. Naime, Sekulićeva je došla na more kako bi se odmorila, a poseban užitak pružio joj je kelner u jednom lokalu kada je počeo da joj pipka noge i tijelo.


Goga Sekulić (Foto: Ekskluziva)

Nakon što je provela nezaboravne trenutke u Hrvatskoj, gdje je upoznala mnoge ljude, Goga je nekoliko dana provela u Cirihu, da bi se zatim uputila ka Crnoj Gori. Neposredno nakon dolaska na Crnogorsko primorje, Sekulićeva se na društvenim mrežama pohvalila da su je u Crnoj Gori odlično dočekali, u šta se uvjerio i paparaco lista Alo!.

Pjevačicu su fotografi zatekli u jednom kafiću na Svetom Stefanu kako ispija pića i uživa u lijepom i sunčanom danu. Kako je bilo vruće, Goga se skinula u kupaći kostim i otkrila svoju  liniju, koju je u posljednje vrijeme dovela do savršenstva.

Ali to nije sve! Kako je bila umorna od puta, Goga se konobaru požalila da je bole noge, te se on ponudio da joj izmasira stopala, ali i ostale dijelove tijela. Paparaco je zabilježio trenutak kada je kelner prišao pjevačici i počeo da je masira, što je njoj očigledno veoma prijalo. Sretna, zadovoljna i relaksirana, Sekulićeva je nastavila da uživa u suncu, moru i osvježavajućem piću

alo.rs

Komentari

komentara