Magazin

ZBOG OVE FOTOGRAFIJE NA FEJSBUKU DOBILA OTKAZ – Nedopustivo je ovo što drži u rukama! (FOTO)

Napisao admin

Pored rastuće popularnosti društvenih mreža sve je teže i teže odvojiti lični od profesionalnog života. Moramo da uzmemo u obzir da skoro sve što podijelimo onlajn, uključujući i privatne stvari – postaje javno. Stoga, razmislite dvaput prije nego što nešto postavite na internet, piše “Biznis insajder”.


Učiteljica (Foto: Ekskluziva)

Ešli Pejn je bila primorana da da ostavku na mjesto učiteljice nakon što je objavila fotografiju na kojoj drži u ruci dvije čaše s alkoholom. Trenutno se bori da povrati svoje radno mjesto.

Konobarica Ešli Džonson (22) iz Sjeverne Karoline, “obrušila” se putem Fejsbuka na dvije mušterije koje su je zakinule na bakšišu i zadržale je duže na poslu. Otpuštena je zbog nipodoštavanja mušterija.

Britanka koja je bila u poroti objavila je onlajn detalje slučaja tokom suđenja. Ona je na Fejsbuku napisala da ne zna šta da radi. Otpuštena je iz porote.

Radnica grupe Nešenel Suis u Švajcarskoj požalila se na poslu na migrenu i rekla da mora da radi u mraku iz kuće. Kada je otkriveno da je aktivna na Fejsbuku, odmah je otpuštena.

Direktor škole u Šarlotu, Severna Karolina, predložio je otkaz za učiteljicu koja je je iznijela komentare “rasno osjetljive sadržine”. Učiteljica je na Fejsbuku napisala kako “podučava dečurliju u geto školi u Šarlotu”.

Pripadnik garde Bakingemske palate Kameron Rejli napisao je na Fejsbuku: “Ona (Kejt Midlton) i (princ) Vilijam provezli su se pored mene u petak a dobio sam sam usr**o mahanje rukom, dok je ona gledala u suprotnom pravcu, glupa, ohola krava, ja nisam dovoljno dobar za njih! Pomodna kuč*ko, oko toga se potpuno slažemo, koga je briga za nju”.

Jedna korisnica Fejsbuka otpuštena je nakon što je napisala kako “mrzi svoj posao”. “Moj šef je perverzni idiot koji me tjera da radim glupave poslove samo da me iznervira. Idiot!”. Šef joj je na to odgovorio preko Fejsbuka da se ne trudi da dolazi više na posao.

blic

Komentari

komentara