Magazin

NAKON SKANDALA U X FAKTORU – Evo šta se desilo sa Ilmom Karahmet! (FOTO)

Napisao admin

Medijska prašina oko X Faktora, prvenstveno se misli na društveni "sukob" Emine Jahović i Ilme Karahmet lagano se slegla, a nakon proglašenja pobjednika Daniela Kajmakoskog, ovaj muzički šou se gotovo i ne spominje.


Ilma Karahmet (Foto: Ekskluziva)

Iako su Emina i Ilma nekoliko dana bile top tema, sve se brzo zaboravilo. “Svakog čuda, tri dana dosta”, pa tako i medijskog rata među njima. Talentovana djevojčica iz Kiseljaka se nije pozdravila sa Eminom u finalnoj večeri, pa tako nije stigla ni da objasni kako je čuvenu kletvu napisao administrator koji vodi njenu stranicu, ne ona, što je sama naknadno pričala u TV emisijama.

Tih nekoliko dana medijskog rata i tolikog eksponiranja teško koja djevojčica da bi podnijela, no Ilma je uspjela i prevazišla sve, te podignute glave nastavila dalje. Ilma se vratila realnom životu, među svoje drugare, u što se ekipa eskluziva.ba portala uvjerila kada smo je sreli na malonogometnom turniru u Vitezu, gdje se takmičila i njena škola i osvojila je treće mjesto. Ilma se radovala zajedno sa vršnjacima, a ipak sve to nije prošlo bez njene pjesme, za koju je nagrađena velikim aplauzom.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara