Magazin

Kćerkin skandal joj je teško pao! Divna je dostojanstveno štitila Jelenu tokom njene afere: Vrijeme ništa ne ostavlja nedovršeno, mi ubrzano idemo ka nečemu što je niže od dna

Napisao H. H.

Divna Karleuša, popularna beogradska radio voditeljica, ali i majka Jelene Karleuše preminula je danas u porodičnom domu u Beogradu oko 12:30 časova.

Mnogi su pogođeni smrću ove dame koja je bila najveći životni oslonac i podrška svojoj kćerki Jeleni kojoj je posvetila svoj život, piše “Senzacija“.

Divnu je pogodilo sve što se iz dana u dan objavljivalo o njenoj jedinici tokom januara i februara, nakon što je Ognjen Vranješ medijima dao eksplicitne fotografije njene jedinice.

Na dan rođendana svog zeta Duška Tošića na svojim društvenim mrežama, Divna je objavila zajedničku fotografiju svojih unuka, zeta i kćerke i čestitala rođendan Dušku:

“Najdraži moji, Duško srećan rođendan, zdravlja i sreće! Divan čovek, genijalan sportista, nežan otac i muž, sjajan zet… Srećno još 100 godina”, napisala je ponosna Divna.

Nekoliko dana poslije, mediji su idalje izvještavali o njenoj kćerki, pa je radijska voditeljica objavila: “Vreme će završiti svaku priču, ono će uvek reći pravu istinu. Vreme ništa ne ostavlja nedovršeno”.

Posljednje što je objavila, a čim je pokušala zaštiti svoju kćerku je analiza jednomjesečnog pisanja o aferi Vranješ – Karleuša:

“Sve tabele i sve statistike padaju u crnu vodu pred ovim danas. Znači, uopšte se ne slažem da treba da se skrivaju te naslovne strane. Ne, treba ovako da se drže (podiže novine uvis) i da se pokazuju danas svuda da vidimo dokle smo došli. Ovo što je urađeno sa Jelenom Karleušom, činjenica da su njene genitalije jedina vijest na naslovnim stranama Srpskog Telegrafa, Informera, Kurira, ima i na Alou, ali se Alo bavio i drugim temama, dokazuje ono što je statitstika pokazala. Dakle, mi ubrzano idemo ka nečemu što je niže od dna”, istakla je Skrozza, a objavila je majka Jelene Karleuše.

Ovo je Divna objavila 15. januara, a njena kćerka je svoju nagradu na

Komentari

komentara