Magazin

Stroga kritika – Zorica Brunclik održala lekciju trudnoj Ani: Degutantno se oblačiš!

Napisao admin

Iako je već u poodmakloj trudnoći, Ana Sević vredno radi i vodi emisiju Grand parada, a na stajlingu, koji tu promoviše, zamerila joj je starija koleginica Zorica Brunclik.


Zorica, Ana (Foto: Kurir)

Njoj se nije dopalo što verenica Darka Lazića nosi i dalje uske haljinice, pa je na snimanju “Grand šoua”, kada su se srele, iskoristila priliku da joj to i kaže, a njeno oblačenje je okarakterisala kao degutantno.

Naime, Zorica je nastupala tog dana, a mlada trudnica je došla sa svojim verenikom, koji je promovisao novu pesmu. U farmerkama, običnoj beloj majci i patikama pojavila se Ana, što je oduševilo Brunclikovu.

“E, tako treba da se oblačiš! Ipak si trudna, a lepa devojka, ono mi je mnogo degutantno, tako se nosi, vidiš kako ti je lepo tako”, rekla je folk pevačica, dok se Sevićeva na to smeškala i klimala glavom.

Nakon toga, prešle su na neke vedrije teme, a mi smo iskoristili naše prisustvo na snimanju emisije, pa smo pitali buduću mamu kako komentariše zamerku koja joj je upućena.

“Ma, taman posla da se ljutim na Zoricu. Nisam joj zamerila ništa, to je njeno mišljenje, koje ja poštujem. Nije to bio zlonameran komentar, a i šalila se malo “,izjavila je voditeljka koja će se početkom jula poroditi i na svet doneti devojčicu za koju ona i Darko još uvek nisu odredili ime, jer, kako kažu, spisak je poduži, pa će se odlučiti onog trenutka kada se beba rodi.

alo.rs

Komentari

komentara