Magazin

Ups! – Vesna Zmijanac pokazala međunožje na snimanju (FOTO)

Napisao admin

„Mini, mini, mini-suknja, lepo ti stoji, nosi je stalno“, tekstovi su pesme Nedeljka Bajića Baje, a koji bi se mogli iskoristiti u slučaju Vesne Zmijanac (57), koja je iznenadila sve prisutne kada se na snimanju emisije „Grand šou“ pojavila u prekratkoj haljinici.


Vesna Zmijanac (Foto: Alo)

Dok su joj svi čestitali na odličnom izgledu, Vesna je u jednom trenutku zaboravila da je na sceni i u nameri da podigne čarape u istom trenutku podigla i haljinu pokazavši međunožje.

Zmijančeva je nastupila sa Lepom Brenom i svi su komentarisali kako pevačice izgledaju nikad bolje, što se i može videti na fotografijama. Njih dve su sve vreme pevale, a nakon što su završile sa nastupom, ostale su na sceni i zbijale šale sa kolegama i celom ekipom.

U toku te kratke pauze, Vesna je nameštala svoje čarape ne mareći za to što je tu naš fotograf i pokazala mu kakve butke ima.

U istom trenutku su sevnule njene gaćice, ali Vesna je odmah spustila haljinu i nastavila da se ponaša kao da se ništa nije desilo.

Zaključak je da se pevačica u ovakvim haljinicama oseća odlično, iako više pristaju njenim dvostruko mlađim koleginicama.

– Publika uvek od mene može da dobije iznenađenja. Prvo ih naviknem na duge haljine, a onda ih oduševim ovakvom haljinicom. Spremam novu pesmu, tako da očekujte od mene svašta – rekla je Vesna za “Alo”.

alo.rs

Komentari

komentara