Magazin

Otkrila tajnu – Kako imati ovako savršene noge? (FOTO)

Napisao admin

Ma tko bi ostao ravnodušan pri pogledu na vitke i zategnute noge Jessice Biel? Mnoge žene priželjkuju noge baš poput njezinih, a sada to više nije nemoguće misija – tajna savršeno oblikovanih je otkrivena.


Jessica Biel (Foto: Tportal)

Nedavno je Jessica Biel stigla na dodjelu nagrada GQ Men of the Year Awards u društvu svoga supruga Justina Timberlakea, a u crnoj asimetričnoj suknji otkrila je predivne vitke noge. Muškarci na sam pogled na njezine noge ostaju bez riječi, a žene su spremne na sve kako bi imale noge nalik njezinima.

Jessica, koja je odrasla u Coloradu kaže da se kao dijete uvijek bavila sportovima kao što su snowboarding, rafting i planinarenje, piše Daily Mail. Osim toga, velika je ljubiteljica fintesa na otvorenom, posebice trčanja. Osim toga 2010. Jessica se čak popela i na planinu Kilimanjaro.

Kako bi Jessica uvijek bila u vrhunskoj formi, a posljedično time i sjajno izgledala, lijepa glumica s osobnim trenerom izvodi kružne kardio vježbe, plyometric vježbe (vježbe sa skokovima) te vježbe snage s puno trbušnjaka i iskoraka za jačanje snage i tonusa mišića. Također Jessica odlazi na najmanje dva sata joge tjedno i time održava mišiće fleksibilnima.

Kako vježbati i imati noge poput Jessice?

Ključ za dobivanje zategnutih i vitkih nogu poput Jessicinih su iskoraci. Stanite s noga lagano raširenim u ravnini kukova, napravite veliki iskorak prema naprijed s desnom nogom i spustite koljeno lijeve noge na tlo, tako da su oba koljena savijena pod kutom od 90 stupnjeva.
Vratite se u prvotni položaj i istu vježbu ponovite s iskorakom lijeve noge. Napravite pet iskoraka jednom i pet iskoraka drugom nogom, naizmjenično.

tportal

Komentari

komentara