Magazin

Nikad ljepša – Ona zaista zna kako privući pažnju (FOTO)

Napisao admin

Zanosna glumica Jessica Biel dobro zna kako na crvenom tepihu privući svu pažnju na sebe. Na gala večeri u New York pokazala je da, osim što ima dobar stas, doista ima i istančan stil za modu.


Jessica Biel (Foto: Tportal)

Odjevena u krem haljinu od čvrste tkanine s naglašenim strukom, istaknutim većim džepovima te asimetrična izreza s prednje strane, zanosna 31-godišnja glumica Jessica Biel možda bi izgledala pomalo bljedunjavo, no ovu kombinaciju spasio je detalj u vidu raskošnog zlatnog ukrasa koji joj je pokrivao ramena i dekolte.

U takvom izdanju glumica je doslovce blistala na crvenom tepihu u njujorškom Muzeju suvremene umjetnosti gdje se održala gala večera A Tribute To Tilda Swinton. Uz i više no upečatljivu haljinu Jessica je kombinirala i klasične salonke visokih potpetica koje je posebno začinila zlatna boja te mala crna haljina ukrašena svjetlucavim detaljima.

Zanosna Jessica na svečani događaj stigla je bez pratnje svog supruga Justina Timberlakea, a navodno su prethodni vikend proveli na romantičnom odmoru.

tportal

Komentari

komentara