Magazin

Jeste li ga prepoznali – Nekad presladak dječak, danas najbolji pjevač balada! (FOTO)

Napisao admin

U pitanju je momak koji ima 37 godina, vlasnik je muzičkog studija u Beogradu, a do sada je snimio tri albuma


Vlado Georgiev (Foto: Telegraf)

Da li prepoznajete ovog mladog momka? U pitanju je srpski pjevač koji ima 37 godina, a pored muzike, bavi se i produkcijom. Rođen je u Dubrovniku, odrastao u Herceg Novom, a u Beogradu živi od sredine 90-ih. Do sada je izdao tri albuma, a važi za neprikosnovenog kralja balada u našoj zemlji. Muzika ga je zainteresovala kada je imao svega tri godine, jer je slušao brata dok svira harmoniku. Sa 11 je već počeo da nastupa za honorare. Svoj privatni život krije kao zmija noge.

Rođen je 6. juna 1976. u Dubrovniku, a odrastao je u Herceg Novom. Završio je Srednju muzičku školu, a muziku obožava od najranijeg djetinjstva. Još kao tinejdžer nastupao je na raznim festivalima i pravio pjesme za razne mlade pjevače, strpljivo čekajući svoju šansu.

U ljeto 2001. godine je sa Nigorom otpjevao nagrađenu pjesmu “Tropski bar”, a iste godine izdaje svoj prvi od ukupno tri albuma “Navika”. Tada počinje njegova “Vladavina”.

Nizali su se hitovi koji su liječili ljubavne jade mnogima, a sljedeći album uslijedio je već 2003, “Žena bez imena”. Ovaj pjevač je strastveni obožavalac motora, te je sa svojim “Harlijem” prokrstario pola svijeta. Takođe, strastveni je sakupljač globusa, kojih ima oko 30.

Treći album pod nazivom “Daljina” objavio je ove godine. Poznato je da ovaj pjevač voli žene, ali do sada u javnosti nije predstavio svoju lepsu polovinu. Vlasnik je hita “Anđele” i muzičkog studija “Barba”, koji se nalazi u Beogradu. Bio je predsjednik žirija u muzičkom rijalitiju “Prvi glas Srbije“.

Sigurno ste pogodili, u pitanju je Vlado Georgiev. Pjevač za kojim uzdišu mnoge Srpkinje na slici ima četiri godine.

telegraf.rs

Komentari

komentara