Magazin

Kim Kardashian otkrila – Kako sam smršala čak 22 kilograma?!

Napisao admin

Danas sam stala na vagu i shvatila da sam izgubila 22 kilograma. Tako sam uzbuđena, rekla je Kim Kardašijan.


Kim Kardashian (Foto: Tportal)

Kim Kardašijan se za vrijeme trudnoće našla na meti kritika jer se ugojila 22 kilograma. Sada je starleta vratila staru figuru i ponosno je pokazuje na svakom koraku. U emisiji Džeja Lena pojavila se noseći čipkanu bijelu haljinu, ispod koje se nazirao crni veš.

“Danas sam stala na vagu i shvatila da sam izgubila 22 kilograma. Tako sam uzbuđena”, rekla je Kim Kardašijan. Starleta je otkrila da je oslabila zahvaljujući Atkinsovoj dijeti, koja se zasniva na visokom unosu proteina.

“Patila sam zbog zlobnih komentara tokom trudnoće. Samo sam pokušavala da živim svoj privatni život”, rekla je Kim. Ona je porekla da se krila od očiju javnosti dok ne oslabi.

“Nisam se krila ni od koga, samo sam želela da provedem vrijeme sa Kanjeom i bebom”, istakla je starleta. Kim se osvrnula i na veče kada ju je reper zaprosio.

“Mislila sam da samo idemo na večeru povodom mog rođendana. Prekrio mi je oči, a kada sam ga opet videla, klečao je na jednom kolenu. Tresla sam se. Na tabli za rezultat je pisalo “Udaj se za mene”. Odmah sam pristala”, ispričala je ona.

blic

Komentari

komentara