Magazin

Kakve su vaše navike – Najdraža hrana prema horoskopskom znaku

Napisao admin

Otkrivamo koja vam hrana odgovara, a koju biste trebali izbjegavati. Kakve su vaše navike?


Hrana (foto: cure.ba)

Ovan

Ovnovi trebaju jesti manje obroke više puta dnevno, bez obzira na obaveze koje imaju. Oni su razdražljivi i lako se razljute kada su gladni, zato ih riješite gladi i osigurajte im odlično rješenje.

Bik

Bikovi u većini slučajeva glad osjećaju navečer i zato im odgovara jesti kaloričniju večeru. Oni za večeru neće utažiti glad s bilo čime, stoga im je potreban obrok s mesom i podosta povrća.

Blizanci

Blizanci trebaju izbjegavati žitarice i jaku kavu, jer im to uopće ne odgovara. Kako biste izbjegli učestalo pretjerivanje s hranom, jedite redovito s obitelji ili prijateljima.

Rak

Rakovi dosta lako prikupe pokoji kilogram viška, čak i ako su oprezni i brinu se o količini unesenih kalorija. Za njih je dobro da jedu kad su u potpunosti smireni, jer inače oni hranu povezuju s emocijama i pretjeruju.

Lav

Lavovi ne mogu zamisliti svoj život bez odličnog sendviča. Zbog toga je najbolje sendviče pripremati s bijelim mesom i puno povrća.

Djevica

Djevice trebaju smanjiti unos kruha i masne, začinjene hrane. Osim toga trebaju bolje žvakati hranu tijekom jela.

Vaga

Vage obožavaju obilan doručak, jer im je potrebno više energije tokom dana. Što se tiče idućih obroka u danu, oni mogu biti manji.

Škorpion

Škorpioni nemaju nikakvih problema s prehranom, ali u svakom slučaju trebali bi izbjegavati konzumaciju alkohola. Preporučeno im je konzumirati veće količine vode tijekom dana.

Strijelac

Strijelci trebaju izbjegavati brzu hranu. Osim toga, pod svaku cijenu trebali bi zadržati dobro raspoloženje, kako bi izbjegli prejedanje.

Jarac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka obožavaju kuhanje i eksperimentiranje. Međutim, kako često nemaju vremena za eksperimente, u hladnjaku je potrebno imati namirnice, koje je lako i brzo pripremiti.

Vodenjak

Vodenjaci obavezno moraju naučiti kako prestati jesti čim osjete sitost, jer u protivnom će imati ogromne probleme s prekomjernom tjelesnom težinom.

Ribe

Ribe imaju osjetljiv probavni sustav, stoga će teško podnijeti masnu, začinjenu i gorku hranu. Obavezno trebaju nastojati izbjeći prženu hranu, kiselo i ljuto.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara