Magazin

Ponovo u Beogradu – Zoran Ramović: Ne mogu da govorim o trudnoći Goge Sekulić (FOTO)

Napisao admin

Nakon fotografija sa odmora u Hrvatskoj, koje je ekskluzivno objavio Scandal!, Goga Sekulić sada je snimljena prvi put nakon sahrane supruga u Beogradu.


Goga Sekulić (Foto: Svet)

Goga je doputovala u Beograd nakon kraćeg odmora u Hrvatskoj, kako bi se pripremila za 40-dnevni pomen suprugu Igoru Ramoviću, koji je preminuo u Njemačkoj od raka pankreasa.
Kako prenose “Naše novine”, pjevačica je u glavni grad Srbije stigla i zbog ostavinske rapsrave, koja je uskoro očekuje radi podjele imovine.

Juče u popodnevnim satima paparazzo “Naših novina” uslikao je Gogu u kafiću u Ulici Strahinjića Bana, gdje je sjedila sa prijateljicama i pila kafu. Bez obzira na to što je prošlo više od dvije sedmice od sahrane Igora Ramovića, pjevačica očigledno još uvijek od bola ne može da dođe k sebi. Međutim, ona je odlučila da se polako vrati normalnom toku života.

Zoran Ramović, otac preminulog Igora Ramovića, kaže da još nije poznato kada će biti ostavinska rasprava.

image

“Sud će da odluči kada će biti ostavinska rasprava. Mi možemo da imamo kakve god hoćemo želje, ali dok sud ne donese odluku o tome, ne mogu da govorim. Ako treba, svega ćemo da se odreknemo zbog djece. Vjerujete mi, budalaštine su da Gogu interesuje bilo šta za imovinu. Uvjeren sam da ona i ne razmišlja o tome”, rekao je Ramović, koji je dodao da se raduje ukoliko mu snaha bude podarila unuka.

“Naravno da se radujem ako je snaha trudna. O tome ne želim da govorim jer je samo njeno pravo da o svojoj privatnosti priča. I da znam, ne bih da komentarišem tu temu. Juče smo se vidjeli i pričali, ali nije bilo riječi o podjeli imovine”, zaključio je.

svet.rs

Komentari

komentara