Magazin

Spremna na eksperimente – 15 centimetara je previše i za iskusnu Severinu (FOTO)

Napisao admin

Ne libi eksperimentisati s centimetrima i dizajnom


Severina (Foto: smedia)

Marylin Monroe je tvrdila kako u dobrim cipelama žena može osvojiti svijet, a mi bi dodali kako samo ‘mudra’ može u njima plesati do jutra. Obožavateljica vrtoglavih štikli koja se ne libi eksperimentisati s centimetrima i dizajnom Severina, za svoje plesačke noge tokom jedne večeri rezervirala je dva para štikli sa znatnom razlikom

Svoje vitke i vretenaste noge na kojima se vidi svaka kap uloženog truda Severina najčešće ističe štiklama s potpeticom od 12 centimetara jer kako sama ističe u takvima njena noga najbolje izgleda.

“Severina je obožavateljica štikli i ne libi se poigrati s modelima vrtoglavih potpetica i neobičnog dizajna”

No omiljenoj visini u posebnim prilikama dobro dođu plus tri centimetra na potpetici kakvu je Seve odabrala za nastup u Primoštenu. Zatvoreni model štikli s tri remenčića i u boji pudera uskladila je s uskom haljinom Juraja Zigmana.

No vrtoglava potpetica na njenim nogama opstala je onoliko dugo koliko je Seve rezervirala vremena za poziranje pred brojnim fotografima.

Korak prema pozornici napravila je prizemljenija za čak 9 centimetara jer upravo toliko broji potpetica zlatnih sandala koje su joj pravile društvo u energičnom nastupu.

image

zadovoljna.hr

Komentari

komentara