Magazin Video

Rođena bez očiju i nosa – Novo lice: Djevojčica poslije 17 godina dobija nos! (VIDEO)

Napisao admin

Kesidi Huper rođena je bez očiju i nosa, a sada liječnici uzimaju njeno rebro od koga prave most za njezin novi nos


Djevojka bez nosa (foto: youtube)

Hrabra Amerikanka Kesidi Huper (17), djevojčica rođena bez nosa i očiju, uzbuđeno čeka kompliciranu operaciju krajem mjeseca u kojoj bi konačno trebala dobiti nos.

Kada se Kesidi rodila šokirala je doktore! Osim ozbiljnih anomalija lica nije imala druge zdravstvene probleme. “Njezino srce i mozak su normalni”, rekla je majka Susan, inače odgojiteljica u vrtiću, dok njezin hirurg doktor David Matthews pet godina radi na njoj. Izvadiće joj rebro i pričvrstiti ga na čelo i tako će napraviti most za njezin novi nos.

Djevojka iz Sjeverne Karoline već je obavila pripremnu operaciju zbog koje sada ima višak kože na mjestu gdje će nos biti. Za WBTV je rekla kako je oduševljena što će je posljednja operacija odvesti korak do toga da ima nos kao svi ljudi

Posljednjom operacijom u julu približili su joj oči i pripremili kost na čelu. Iako je rekla da je dosta boli, veseli se što će uskoro sve biti gotovo.

“Samo razmišljam kako će svi reagirati, uvjerena sam da će biti oduševljeni”, rekla je. Prijatelji su nedavno pokrenuli internet stranicu kako bi prikupili novac za medicinske račune koji se samo gomilanju. Njezino osiguranje pokriva 80 posto troškova.

Koristila je očne proteze, ali više ne jer koštaju 5.000 dolara. Roditelji nisu imali novca da ih mijenjaju kako je rasla.

Nakon operacije počeće da radi u knjižnici za slijepe

kurir

Komentari

komentara