Magazin

Ogorčeni Gagi Đogani – Čuvao sam djecu dok se Anabela jeb*ckala sa frajerima! (FOTO)

Napisao admin

Ogorčeni Gagi Đogani demantovao je informacije da su sudski vještaci bili u stanu kako bi mu zaplijenili stvari i istakao da je uredno plaćao alimentaciju za svoje dvije djevojčice, ali da priznanice nije sačuvao, jer kako kaže za “Alo”, nije ni sanjao da može ovako nešto da mu se dogodi.


Gagi Đogani (foto: alo)

Frontmen grupe “Funky G” objašnjava da je bivšoj supruzi Anabeli davao novac i “na ruke” i da se uvijek brinuo o svojim ćerkama dok je ona putovala i bila sa drugim muškarcima.

– Nisu došli da mi plijene imovinu, u sudu su mi rekli da moram da pokažem priznanice od alimentacije, ali ja to nisam sačuvao, jer nisam znao sa kakvim sam skotom bio u braku! Otkad smo se razveli, ja se četiri godine brinem od djeci, a gde je ona bila? Ona bi trebalo meni da plaća alimentaciju, čuvao sam djecu dok se ona j***uckala sa frajerima – uzrujano je ispričao Gagi za “Alo”.

Đogani demantuje i to da su mu navodno zaplijenili stan zbog duga od 16.000 evra, jer kako navodi, on zvanično nema nikakva materijalna dobra.

– Meni niko ne može da oduzme stan jer sam ga prebacio na nekog drugog. Ja sam se iz stana od 70 kvadrata iselio u manji, a svoj dio ostavio djeci. Sve sam dao Anabeli, a ona je bila obična izbeglica koju smo prihvatili. Nije čak ni pjevala, samo me je pratila, ja sam je napravio! – ogorčeno priča denser, i dodaje da je Bukva nahuškala ćerke Lunu (16) i Ninu (8) protiv njega.

– Nakon batina me nijedna od njih nije pozvala da me pita kako sam, ne smiju da pisnu od Anabele. Sa njom nemam nikakvu komunikaciju, to je osoba koja mi je nabila flašu u usta nasred dnevnog boravka – razočarano je rekao Gagi.

alo.rs

Komentari

komentara